RECEPTY
Nápadité a jednoduché jedlo so zdravou zeleninkou, ktoré lahodí ako ústam, tak aj oku.
Ľahké a zdravé zeleninové jedlo.
Recept na staré dobré klasické jedlo z hovädzieho mäsa. Podávame s ryžou, zemiakmi, môžeme aj s knedľou.
Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Nádherne voňajúca hustá omáčka jemne pikantnej chuti. V kuchyni má rôzne možnosti uplatnenia, najčastejšie s cestovinami.
Klasický recept na prípravu karfiola na spôsob "mozočka". Pokrm bez pridania soli je vhodný aj pre malé deti.
Pestrejšia verzia fazuliek na cibuľke so sladkou mrkvou v redukovanej paradajkovej omáčke.
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Rýchla chutná večera.
Zdravá, sladká polievočka, ktorú budete chcieť raňajkovať, obedovať i večerať. Preto si jej navarte plný hrniec!
Vynikajúca vegánska omáčka inšpirovaná bolonskou kuchyňou.
Výborná kaša nielen na raňajky, ale aj na večeru. Príprava vyžaduje viac času, nakoľko sa celozrnná ryža dlhšie rozvára.
Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.
Chutná maškrtka.
8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.
Jednoduchá, sezónna jarná nátierka plná zdravia.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť