RECEPTY
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.
Chutný vegetariánsky obed alebo večera. Podávame s niektorou zo zemiakových príloh.
Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.
Aloo chole - jeden z indických receptov na zemiaky s cícerom. Podávajú sa ako samostatný pokrm, prípadne kombinovaný s chutnými zeleninovými koftami, zeleninovými a ovocnými šalátmi a pod.
Recept na jednoduchú krémovú polievku z hrachu, so zemiakmi, smotanou a bazalkou.
ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.
Rýchlo pripravená polievka so slaninkovou príchuťou.
Výborné prekladané zemiaky s paradajkovo-paprikovou príchuťou.
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Obľúbený zeleninový šalát zo zdravej červenej kapusty a zeleniny.
Hustá hrejivá polievka, ktorá skvele zasýti.
Skutočne dobrá dobrotka.
Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.
Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.
Krémová polievka zo žltých paradajok s kurkumou a červenou šošovicou. Polievka je plná lykopénu, vitamínov a minerálov. Vďaka pridanej šošovici obsahuje množstvo proteínov, čím sa stáva plnohodnotným pokrmom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť