RECEPTY
Tradičná pomazánka z obľúbeného syra Niva.
Slaná syrová pochúťka zväčša pripravovaná na Silvestra a rôzne oslavy.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Recept na prípravu chutných húb shimeji z východnej ázie. Sú restované na mrkve a cibuľke a dochutené rybacou omáčkou.
Jednoduchá príprava chutnej mliečnej ryže. Je jej oveľa viac a je oveľa lacnejšia ako hotový výrobok z obchodu.
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Chutná nátierka plná bielkovín a zdraviu prospešnej pažítky. Podávame s čerstvým celozrnným pečivom.
Rýchla jednoduchá pomazánka. Samozrejme množstvá ingrediencií je možné upraviť podľa chuti.
Príprava ryžovej kaše v parnom hrnci.
Dobrotka na uzimené ráno.
Jednoduchá ale veľmi efektná kombinácia nakladanej veľkej bielej reďkovky s kvalitným sezamovým olejom a sezamovými semiačkami spestrí vaše jedlo, alebo ponuku chuťoviek na párty.
Plnená paprika opečená na panvici.Toto chutné a sýte jedlo podávame nie veľmi teplé, s celozrnným pečivom.
Klasický recept na obľúbenú oškvarkovú pomazánku.
Tradičná vaječná nátierka.
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...
Jemne karamelové pusinky z vareného snehu z vaječných bielkov.
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Výborný guláš pre milovníkov diviny.
Zdravá a hrejivá pohánková kaša na raňajky v zime.
Recept na vegetariánske Dashi - vývar z rias Kombu. V japonskej kuchyni sa používa ako základná zložka pre viacero jedál.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť