Farebná hovädzia roláda zapečená v lístkovom ceste. Môžeme ju podávať ako teplý obed so zemiakovou prílohou. Rovnako skvelá je aj na studeno a preto je veľmi vhodná ako veľkonočné pohostenie.
Šošovicový dál so špenátom(Palak Dal, Dal Palak), je skvelá indická omáčka z drobnej šošovice a čerstvého špenátu. Je to výborný, sýty a zdravý pokrm. Aj keď indickú kuchyňu nepreferujete, toto vám bude zaručene chutiť, ...
Rastlina, ktorá sa považuje za burinu, je významnou liečivou bylinou. Kvitne od apríla do októbra a zbierajú sa všetky časti rastliny: kvet, listy a koreň.
Podľa tohoto receptu si ľahko pripravíte atraktívne slané a zelené palacinky. Naplniť si ich môžete podľa svojej chuti, napríklad aj syrom a listovým šalátom.
Špargľa (Asparagus officinalis) je veľmi prospešná pre ľudský organizmus. Obsahuje vitamíny A, B 2, B 6, C a kyselinu listovú. Z minerálnych látok má významné množstvo draslíka a horčíka. Obsahuje látku glutatión, ktorá má ...