RECEPTY
Farebná hovädzia roláda zapečená v lístkovom ceste. Môžeme ju podávať ako teplý obed so zemiakovou prílohou. Rovnako skvelá je aj na studeno a preto je veľmi vhodná ako veľkonočné pohostenie.
Veľmi chutná mäsová roláda, ktorá upúta svojou farebnosťou a bude sa vynímať na vašom veľkonočnom stole.
Šošovicový dál so špenátom(Palak Dal, Dal Palak), je skvelá indická omáčka z drobnej šošovice a čerstvého špenátu. Je to výborný, sýty a zdravý pokrm. Aj keď indickú kuchyňu nepreferujete, toto vám bude zaručene chutiť, ...
Chutná a nutrične hodnotnejšia zemiaková príloha na orientálny spôsob.
Skvelý slaný koláč, vhodný na stôl hocikedy a nielen ako chuťovka počas veľkonočných sviatkov.
Recept na špagety s čerstvými špenátovými lístkami a cesnakom.
Jeden z mnohých receptov na prípravu Palak Chawal, chutnej ryže so špenátom a arašidmi. Ryža sa hodí ako príloha aj k neindickým pokrmom.
Rastlina, ktorá sa považuje za burinu, je významnou liečivou bylinou. Kvitne od apríla do októbra a zbierajú sa všetky časti rastliny: kvet, listy a koreň.
Chutná veľkonočná chuťovka - na studeno. Skvelý obed - pri podávaní hneď po príprave, kým sú guľôčky ešte teplé.
Chutné pečené plnené kuracie rezne pripravované v ActiFry 2v1 hrnci. Rezne si môžete pripraviť aj na grilovacej panvici či upiecť v rúre.
Nielen skvelé veľkonočné pohostenie pri podávaní na studeno, ale aj chutný obed či večera pri podávaní za tepla.
Zdravá ľahká večera z listového šalátu, paradajok a chutného slaného balkánskeho syra, ochutená zdravými olejmi. Môžeme podávať s kúskom celozrnného chleba.
Podľa tohoto receptu si ľahko pripravíte atraktívne slané a zelené palacinky. Naplniť si ich môžete podľa svojej chuti, napríklad aj syrom a listovým šalátom.
Ľahko diétny šalát plný zeleniny a mozzarelly, ochutený zdravými orechmi a jogurtovým dresingom.
Vynikajúca chuťovka i predjedlo na oslavu i sviatky. Podávame k obľúbeným šalátom, k obloženým misám a konzumujeme príborom.
Jednoduchý a pritom chutný recept na pšeničné placky s kuracím mäsom a dresingom.
Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.
Hrachový prívarok inšpirovaný indickou kuchyňou.
Špargľa (Asparagus officinalis) je veľmi prospešná pre ľudský organizmus. Obsahuje vitamíny A, B 2, B 6, C a kyselinu listovú. Z minerálnych látok má významné množstvo draslíka a horčíka. Obsahuje látku glutatión, ktorá má ...
Jednoduchá a rýchla príprava ľahko diétneho obeda či večere.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť