RECEPTY
Zlatisté pečené kurča s vynikajúcou chuťou, jednoducho pripravené.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
100% domáca morčacia šunka varená v šunkovare. Z uvedeného množstva mäsa získame asi 700g šunky.
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Skutočne lahodná pochúťka. Podávame s ryžou, posypané čerstvou, prípadne sušenou, pažítkou.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.
Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.
Zdravé krúpy so zdravou špargľou a zdravou bryndzou. Naozaj zdravý obed či večera. No..., môžete si dať nato opečenú slaninku, ak inak nedáte :)
Zajačia pochúťka z králika v horčicovej marináde, pripravená v jednom hrnci.
Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.
Skvelá pochúťka zo zdravej špargle.
Výborný grilovaný syr, jednoducho upečený v rúre. Podávame s pečenými zemiakmi.
Jednoduchý recept na tofu v pikantnej marináde.
Mimoriadne dobrý syr v orientálnom korení. Podávame s varenými, krátko opečenými zemiakmi na masle a čerstvou zeleninou.
Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť