RECEPTY
Hrachový prívarok je najchutnejší s vareným údeným mäsom, posypaný opraženou cibuľou a s čerstvým voňajúcim chlebom.
Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.
Obľúbená omáčka z bielej fazule. Podávame s dochrumkava opečenými párkami a chlebom.
Vynikajúca, chrumkavá, slaná zemiaková príloha.
Obľúbený prívarok zo žltého poleného sušeného hrachu so šľahačkovou smotanou. Skutočná delikatesa.
Jednoducho skvelý prívarok pre všetkých milovníkov voňavého kôpru. Podávame s knedľou a vajíčkom vareným natvrdo.
Jednoduchý návod na prípravu chutného šalátiku, ktorého základom je netradične ryža.
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Jemné zemiakové pyré s lahodnou zeleninovou príchuťou. Podávame ako prílohu k mäsu či rybám..
Chuťovo zaujímavá, hustá omáčka. Je veľmi vhodná ako netradičná príloha, spolu s tradičnými lokšami, k pečenej kačke.
Výborný smotanový prívarok z kyslej kapusty so zemiakmi. Podávame s mäsovými guľôčkami alebo s fašírkou.
Jednoduchá a obľúbená omáčka, ktorá je klasicky najviac chutná s vareným hovädzím mäsom a s knedľou.
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k údenému mäsu, ku pečenej kačke i králikovi.
Vynikajúci šalát s medovo-citrónovou zálievkou. Šalát je vhodný ako príloha ku grilovanému, pečenému i dusenému mäsu.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť