Chrenová omáčka

Jednoduchá a obľúbená omáčka, ktorá je klasicky najviac chutná s vareným hovädzím mäsom a s knedľou.
recept,fotorecept,chren čerstvý - koreň,Prívarky a omáčky
Prívarky a omáčky
Kategórie
Prívarky a omáčky ›Ingrediencie
Ingrediencie
chren čerstvý - koreň | 0 ?? | kcal | |
cukor kryštálový | 1 21 | čajová lyžička kcal | |
maslo | 2 221 | polievkové lyžice kcal | |
mlieko plnotučné 3,5% | 1 640 | liter kcal | |
múka hladká | 1.5 79 | polievkovej lyžice kcal | |
ocot | 1 3 | čajová lyžička kcal | |
smotana na šľahanie (30-33% tuku) | 250 778 | mililitrov kcal | |
soľ | 1.5 0 | čajovej lyžičky kcal |
Recept



4.
smotana na šľahanie (30-33% tuku) 250 mililitrov • soľ 1.5 čajovej lyžičky • cukor kryštálový 1 čajová lyžička • ocot 1 čajová lyžička • chren čerstvý - koreň
Prilejeme smotanu, pridáme soľ, trochu cukru, octu a chren podľa chuti. Chren môžeme použiť čerstvý, alebo nakladaný.

Dobrú chuť!