Národné kuchyne
Viac
PRÍVARKY A OMÁČKY
Chrenová omáčka
ZAVÁRANINY
Nakladaný chren
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s chrenom a jablkom
Zavárame červenú repu - cviklu s chrenom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť