Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Ide to aj bez mäsa :) Chutný "hamburger" nielen pre vegetariánov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Pečený Fit zákusok bez múky a cukru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
vysoká
Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Tradičný dezert netradične - z tofu "syra". Zaručene všetkým zachutí a tofu v ňom nikto nepozná.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Tofu marinované v jednoduchej marináde opečené na grilovacej panvici s mrkvou, hubami, bambusovými výhonkami a ryžovými rezancami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Jenoducho pripravený pokrm z bieleho tofu.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Večera počas odľahčujúceho diétneho dňa :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Aj takto po európsky sa dá pristúpiť k tejto typicky ázijskej potravine. Podávame napríklad so zemiakovým pyré a tatarskou omáčkou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Jemná jahodová chuť, čokoládová šľahačka a tofu ktoré v zákusku chuťovo nepoznáte.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Tofu tyčinky obalené v korenistom cestíčku.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Tradičná japonská polievka, ktorej základnými ingredienciami sú "miso" pasta a vývar "dashi". Najbežnejšia je verzia s pridaním tofu a sušených rias, ale použiť sa dajú aj huby, jarná cibuľka, zelenina alebo vajce.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Podľa tohoto receptu si pripravíte jemný a lahodný prívarok s kôprom a smotanou. Na vrch si môžete dať vajíčko, alebo tofu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúca vegánska omáčka inšpirovaná bolonskou kuchyňou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná