Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Jurgason 3 h. stredná
Zobraziť recept
Kokosové brmbolčeky
Jurgason 45 min. stredná
ZÁKUSKY
Opité makové kocky
Dada 60 min. vysoká
Kokosové rezy
Norika 50 min. stredná
Kokosový srnčí chrbát
Dada 1 h. 30 min. vysoká
HOVÄDZIE MÄSO
Farebná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové rezance
Dada 60 min. stredná
Mliečny rez
Zuzka 40 min. stredná
Moravské koláče
Dada — stredná
CESTOVINY
Bryndzové halušky
Dada 60 min. nízka
KOLÁČE
Koláč zo zakysaného mlieka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Jurgason 60 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
KNEDLE
Karlovarská knedľa
Michal 1 h. 10 min. nízka
Hubovo-slaninkové knedlíky
Domáca parená knedľa
Zuzka 50 min. nízka
BÁBOVKY
Bábovka s tvarohovou plnkou
TORTY
Gaštanovo tvarohová šarlota
Dada 2 h. vysoká
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Žĺtkové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť