RECEPTY
Chutný strukovinový prívarok so zemiakmi a zdravým medvedím cesnakom. Inšpirované indickou kuchyňou.
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Jednoduchá obľúbená klasika na obed. Pre príjem nezdravého množstva energie konzumujmeme s hranolkami :) Pre príjem zdravšieho množstva energie doporučujeme ako prílohu varené zemiaky. Samozrejmosťou je podávanie tatárskej omáčky k ...
Nielen chutná príloha, ale aj samostatný vege pokrm.
Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Zemiaky, cibuľa, cesnak a ešte nejaká tá ingrediencia... otvorený oheň v záhradnom krbe, nepostrádateľná obitá a poškriabaná chalupárska výbava... a môžeme začať :) Čas prípravy nemerateľný a počet porcií sa nestíha ...
Jednoduchý, chuťovo zaujímavý diétny pokrm plný vitamínov.
Jemné vegetariánske fašírky. Chuť tofu sa v zelenine ľahko stratí a preto zachutia aj nevegetariánom. Fašírky pripravené s cícerovou múkou sú vhodné aj pri bezlepkovej diéte.
Výborná grilovaná pochúťka nielen pre vegetariánov.
Recept na pikantný karfiol s indickým korením a cícerom. Ako prílohu môžeme podávať ryžu basmati.
Tento recept nepatrí k jednoduchým a málo pracným, ale pri prvom súste každý pochopí že to jednoducho stojí za ten chuťový zážitok.
Večera počas odľahčujúceho diétneho dňa :)
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
Jemne pikantná, ľahko sladká, chutne slaná... nech vás táto kombinácia chutí neodradí, stojí za to vyskúšať. Podávame teplé ako prílohu alebo samostatný pokrm.
Obľúbené cestovinovo-zemiakové jedlo sme tentokrát obohatili vlastnoručne nazbieranými lesnými hubami. Takto pripravený granadír, či granadiersky pochod nám veľmi chutil. Vyskúšajte, zaručene sa aj vám bude páčiť.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť