Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.
Obľúbené zapekané šunkové fliačky s opečenou cibuľkou a syrovou vrstvou na povrchu. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, alebo s kyslou uhorkou či čalamádou.
Milujete sladké? Príprava tohoto zákusku je skutočná výzva a odmenou vám bude nezameniteľná chuť pravého karamelu. Zákusok je pečený na menšom plechu s rozmermi 20x25cm. Pokiaľ chcete viac porcií, treba dávku zdvojnásobiť.
Sladučký kysnutý koláč plný chutných ingrediencií. Traduje sa, že upečená štóla by mala do konzumácie aspoň 14 dní postáť. Vraj sa spoja chute ... Naša štóla je vhodná na konzumáciu hneď po upečení. Môže samozrejme ...
Domáca je najlepšia. Cez rok na raňajky na druhý deň po upečení, na Vianoce ku kapustnici. Deťom chutia aj "vianočkové dukátové buchtičky", kedy vianočku pokrájame na kocky a na tanieri zalejeme vanilkovým pudingovým krémom.
Chrumkavé vianočné sušienky v tvare ježkov, plnené sušenou slivkou, máčané v čokoláda a obalené v kokose. Deti budú mať pri ich príprave veľkú radosť, tak sa s nimi pri pečení zabavte. Vďaka vkladanej slivke sú ježkovia dosť ...