Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Recept na prípravu chutného vianočného orechového pečiva s orieškovým krémom a čokoládou. Pečivo má dlhú trvanlivosť, takže môže zdobiť váš stôl počas celých vianočných sviatkov.
Domáca je najlepšia. Cez rok na raňajky na druhý deň po upečení, na Vianoce ku kapustnici. Deťom chutia aj "vianočkové dukátové buchtičky", kedy vianočku pokrájame na kocky a na tanieri zalejeme vanilkovým pudingovým krémom.
Bobáľky, opekance, pupáľky, pupáky či pupáčiky...najobľúbenejšie sú z makom. Keďže je pokrm pomerne sýty malo by pripravené množstvo stačiť na uvedené 4 porcie. Ak sa vám to zdá málo, kľudne si množstvo ingrediencií ...
Recept na famózny zákusok s karamelovým krémom na orieškovom korpuse jemnom ako pavučina. Celé je to na oplátke, aby sa dal zobrať len tak do ruky a uhryzkávať hoc aj z gauča pri vianočnom filme.