RECEPTY
Výborné chrumkavé placky.
Výborný rýchly bezmäsitý obed.
Polievka na čas "chrípkový". Podávame s opečeným pokrájaným pečivom.
Slaná chuťovka ktorá sa na každej oslave minie ako prvá.
Kilogram tej najlepšej domácej bravčovej tlačenky za ktorej kvalitný obsah sa môžete zaručiť.
Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.
Tradične podávame špenátový prívarok s varenými zemiakmi a volským okom.
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Jednoduché obľúbené jedlo, známe hlavne dovolenkárom a obyvateľom pobrežných oblastí stredomoria. Suroviny sa ale dajú zohnať v lepšie zásobených obchodoch po celom svete.
Chutné nadýchané fašírky. Podávame s varenými zemiakmi.
Úžasný nakladaný syr vhodný ako predjedlo alebo ako chuťovka k pivu.
Tie najfantastickejšie nadýchané a chrumkavé langoše, pripravené na pekne rozhorenom dreve na vonkajšom ohnisku. Recept na ich prípravu ponúkame s čo najpresnejším postupom :) a s prísnym pracovným zaradením všetkých zúčastnených :)
Vynikajúci a sýty bezmäsitý obed či večera.
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Jahňacie mäso má špecifickú chuť, avšak jeho príprava na cesnaku, rozmaríne a cibuli túto chuť značne odstráni. Mäso je lahodné, mäkké a šťavnaté.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť