RECEPTY
Malé chutné vyprážané fašírky z mletého mäsa.
Chutné a na peňaženku nenáročné jedlo z kapusty a bravčových párkov, vhodnou prílohou je domáca parená knedľa.
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Hlávková kapusta so slaninou v strúhaných zemiakoch.
Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.
Uvedené množstvo je na prípravu dvoch väčších plechov krúpnej baby, pre asi šestnástich hladošov. Pokrm je dosť sýty. Podávame teplé.
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Chutné šťavnaté bravčové hamburgery so syrom.
Ražniči bez pridaného tuku.
Najklasickejšia rezňová klasika.
Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.
Skvelý tradičný pokrm.
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Podávame s ryžou.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť