RECEPTY
Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Chutná chrumkavá večera.
Veľký slaný závin z kysnutého cesta plný chutných ingrediencií.
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Klasická dobrota :) zo slovenských školských jedální. Podávame s kyslou uhorkou.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Obľúbené zapekané šunkové fliačky s opečenou cibuľkou a syrovou vrstvou na povrchu. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, alebo s kyslou uhorkou či čalamádou.
Chutná obmena receptu na obľúbené šunkové fliačky.
Pochúťkový šunkový šalát so zeleninou a zemiakmi s obľúbenou i zatracovanou majonézou :)
Chutný šalát k pečenému i vyprážanému mäsu.
Podávame s chlebom alebo pečivom a čerstvou zeleninou.
Krémové cestoviny s jemnou syrovou omáčkou a šunkovými prúžkami.
Predjedlo vhodné počas hostín v zimných mesiacoch.
Recept na prípravu smotanových zapekaných cestovín s brokolicou a šunkou. Na prípravu môžete použiť rôzne druhy krátkych rúrkovitých cestovín, napr. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.
Vynikajúce predjedlo i chuťovka. Podávame na tanierikoch a konzumujeme príborom.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Vynikajúca chuťovka ktorá nesklame žiadneho gurmána.
Skvelá slaná chuťovka k vínu.
Osvedčená kombinácia "Prosciutto crudo", "Parmigiano Reggiano" a  rukola na cestovine s čerstvými paradajkami, cesnakom a olivovým olejom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť