RECEPTY
Veľká zemiaková placka na plechu s ovsennými vločkami a ľanovými semienkami, ochutená opečenou cibuľou a medvedím cesnakom.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
Maďarské langoše z kysnutého cesta s postrúhanými varenými zemiakmi. Langoše sú mäkké, jemné a nadýchané. Podávame podľa chuti, tradične s kyslou smotanou a postrúhaným syrom.
Cviklové fašírky Čukunda kofta sú veľmi zdravé a chutné. Napriek tomu, že sa vysmážajú v oleji mastné nie sú. Podávame ich ako súčasť indického menu.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Rýchla chutná večera.
Tradičná "prefúkaná" zemiaková kaša. Podávame ako samostatný pokrm s opraženou cibuľkou, alebo ako prílohu.
Obaľovaný karfiol pečený v rúre.
Tieto veľmi chutné jarné halušky môžeme podávať s bryndzou, alebo ako prílohu k perkeltom či paprikášom.
Soté s hráškom a seitanom na cibuľke, cesnaku a zázvore.
Zaujímavá kombinácia brokolice a syra
Ružičkový kel nepatrí len do polievky, ale dá sa z neho spraviť krásne a výživné jedlo, ktoré chutí aj odporcom tejto zdravej potraviny.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Jemne kysnuté palacinky, plnené slanou plnkou.
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Chutný vegetariánsky obed, či večera. Podávame s ryžou basmati.
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a  konzumácie.
Recept na sterilizovanú šošovicu a tofu v hustej sladko-kyslej omáčke s paradajkami. Jednoduché a veľmi chutí aj deťom. Hodí sa takmer ku každej prílohe.
Mimoriadne dobrý syr v orientálnom korení. Podávame s varenými, krátko opečenými zemiakmi na masle a čerstvou zeleninou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť