RECEPTY
Chutný bezmäsitý pokrm plný zdraviu prospešných látok.
Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.
Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.
Obľúbená omáčka z bielej fazule. Podávame s dochrumkava opečenými párkami a chlebom.
Jednoduchý šalát na pohostenie pre priateľov.
Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.
Ananásová raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) je populárny indický dip, ktorý tak, ako každý príkrm na báze jogurtu pomáha pri znižovaní tepla z korenených jedál. Raita (nielen ananásová) sa podáva pri takmer každom tradičnom ...
Návod na prípravu jednoduchého francúzskeho dezertu, ktorého základ tvorí hustá biela omáčka a sneh z vaječných bielkov.
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Recept na prípravu klasických raňajok z vajíčka vareného vo vode s Holandskou omáčkou.
Sladkokyslý, mliečno-smotanový fazuľový prívarok je veľmi chutný pri podávaní s dobrou fašírkou, klobáskou, alebo volským okom. Klasicky k nemu servírujeme čerstvý, mäkký chlieb. Pri príprave 4 porcií použijeme polovičnú dávku ...
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.
Jednoducho pripravená omáčka z Nivy-obľúbeného kravského syra s modrou plesňou. Omáčka je ako stvorená na cestoviny, vyskúšajte!
Chuťovo zaujímavá, hustá omáčka. Je veľmi vhodná ako netradičná príloha, spolu s tradičnými lokšami, k pečenej kačke.
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k údenému mäsu, ku pečenej kačke i králikovi.
Nektarinková pikantná dochucovacia omáčka. Chutney sa obvykle podáva v malom množstve k vegetariánskym jedlám. Zvlášť dobre dochutí napríklad zeleninové karí.
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť