RECEPTY
Klasicky pripravená kačka bez príchutí. Mäso ide ľahko od kosti, upečená koža je chrumkavá a slaná. Podávame s dusenou bielou alebo červenou kapustou a s knedľou.
Výborné zemiaky s cibuľkou podávame ako samostatný pokrm s pohárom kyslého mlieka, alebo ako prílohu k pokrmom.
Recept na úžasne dobrý, domáci kokosový likér. Vyskúšajte!
Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.
Obľúbená, nepečená, nielen vianočná maškrta.
Chutné guľôčky plné vitamínov a minerálov. Veľmi vhodné na zdravé vianočné maškrtenie.
Dusená červená kapusta s čerstvou pomarančovou šťavou má jemnú citrusovú chuť.
Výborný jemný a sladký likér s karamelom z kondenzovaného mlieka. Výborná zimná maškrta, ktorá aj zahreje.
Pôvodný recept na túto starodávnu polievku hovorí o jej príprave v kotlíku na ohni a pečení zemiakov v pahrebe. Ponúkame vám jednoduchú prípravu tejto chutnej a zdravej polievky v modernej kuchyni.
Biela kapusta so sladkou medovou chuťou je vynikajúca príloha k slanej pečenej kačici.
Vegetariánsky pokrm inšpirovaný indickou kuchyňou. Podávame s ryžou basmati a s chutným ananásovým šalátom s jogurtom.
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Svieža polievka plná zeleniny. Vhodná aj na konzumáciu v rámci diétneho odľahčujúceho dňa, kedy si polievku doprajeme vždy počas hlavného jedla.
Takto nazýval môj otec tento obľúbený vaječný likér. Ponúkam vám jeho úžasný recept na prípravu, podľa ktorého ho dlhé roky, vždy na vianoce, pripravoval. Som rada že som si ho 25.12.1984 :), ako uvádza moja kuchárska kniha :), ...
Skvelý punč nielen na Vianoce či Silvestra. Pripravte si ho hocikedy počas zimných mesiacov, zaručene vás zahreje.
Tradičné vianočné sladkosti.
Kvalitný čokoládový likér z domácej kuchyne.
Kokosové tyčinky máčané v čokoláde. Vynikajúca, sladká vianočná pochúťka.
Rustikálny recept na hovädzie mäso na červenom víne s koreňovou zeleninou, hubami a tymiánom.
Nektarinková pikantná dochucovacia omáčka. Chutney sa obvykle podáva v malom množstve k vegetariánskym jedlám. Zvlášť dobre dochutí napríklad zeleninové karí.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť