RECEPTY
Chlebové placky Čapati (Chapati) sú tradičná indická príloha. Tieto placky majú veľa podôb - základné sú zložené len z múky a vody.
Sladké zeleninové lievance. Chuť cukety sa jemne stratí a takto ju neodmietajú ani deti, ktoré inak zdravú cuketu konzumovať nechcú. Podávame pocukrené alebo potreté lekvárom.
Vynikajúci zákusok s jemnou piškótou, naplnený jahodovou zmesou, jemným pudingovým krémom a šľahačkou. Vhodný na slávnostné príležitosti.
Táto bezlepková bábovka je veľmi chutná, avšak vďaka pohánkovej múke trošku suchšia. Preto ju podávame so šálkou dobrého bylinkového čaju, alebo šálkou dobrej kávičky.
Jednoduché a chutné domáce laskonky pečené bez použitia formy.
Zákusok plný tých najobľúbenejších chutí. Samozrejme že nesmie chýbať šľahačka :)
Sýte chutné lievančeky podávame poliate medom a posypané nasekanými vlašskými orechmi. Nič vám nebráni natrieť si na ne džem :)
Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".
Milujete veterníky a odrádza vás pomerne náročná príprava či predchádzajúce nezdary? Skúste náš maxi veterník a neoľutujete. Chutí klasicky úžasne a za úspech pri jeho príprave sa môžeme zaručiť :)
Recept na jednoduchú výbornú bábovku.
Výborný krémový zákusok. Uvedených 16 kociek vám bude po skúsenosti málo :), odporúčame dávky zdvojnásobiť a pre istotu ich upiecť 32 :)
Rýchly jednoduchý zákusok.
Vynikajúci koláč z tvarohového cesta, plný bohatej jablkovo-orechovej plnky.
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Jemný taliansky dezert.
Recept na prípravu obľúbených palaciniek zapekaných so smotanou, ktoré sme si zamilovali už ako deti.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, nektárinkami a tvarohom.
Návod na prípravu jednoduchéj francúzskej chuťovky, ktoréj základ tvorí hustá biela omáčka, sneh z vaječných bielkov a aromatický syr, napr. cheddar.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť