RECEPTY
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere ...
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
Obľúbená klasická pochúťka z hovädzieho mäsa, jednoducho pečená v rúre. Podávame, ako inak, klasicky s ryžou.
Vynikajúca grilovaná pochúťka vhodná na záhradnú oslavu. Podávame s čerstvým miešaným zeleninovým šalátom.
Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Vtáčie mlieko bez cukru, zato však s medom. Skutočná lahôdka, mňam!
Polovypražená brokolica.
Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.
Zdravé chutné raňajky. Nápoj vám dodá veľa vápnika, horčíka a vlákniny. Na dlhú dobu vás zasýti. Preto je veľmi vhodný pre všetkých túžiacich mať o nejaké to kilo menej, za predpokladu že ním nezapíjate tri lekvárové buchty :)
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
Ružová himalájska soľ je považovaná za najčistejšiu zo všetkých druhov soli. Má vysoký obsah železa, vápnika, horčíka i zinku. Je ľahko vstrebateľná, zaisťuje správne trávenie, má antibakteriálne a antimikrobiálne účinky.
Vynikajúci a sýty bezmäsitý obed či večera.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Slaná chuťovka na každú párty.
Lahký a veľmi chutný zákusok, v období jesene a zimy, keď na zem popadajú čerstvé jabľčka.
Jednoducho upečená kačka podávaná so sviežim letným šalátom. Je to pochúťka, vyskúšajte!
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Populárny vzpružovák. Podávame so stopkovým zelerom na miešanie.
Kačacie krídla zvyčajne používame na prípravu kačacieho vývaru, alebo ich pečieme ako celok s kačkou. Tak či onak, moc si na nich takto nepochutíme. Náš recept vám ponúka tip, ako z krídiel pripraviť skutočnú pochúťku.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť