"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere ...
Zdravé chutné raňajky. Nápoj vám dodá veľa vápnika, horčíka a vlákniny. Na dlhú dobu vás zasýti. Preto je veľmi vhodný pre všetkých túžiacich mať o nejaké to kilo menej, za predpokladu že ním nezapíjate tri lekvárové buchty :)
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
Ružová himalájska soľ je považovaná za najčistejšiu zo všetkých druhov soli. Má vysoký obsah železa, vápnika, horčíka i zinku. Je ľahko vstrebateľná, zaisťuje správne trávenie, má antibakteriálne a antimikrobiálne účinky.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Kačacie krídla zvyčajne používame na prípravu kačacieho vývaru, alebo ich pečieme ako celok s kačkou. Tak či onak, moc si na nich takto nepochutíme. Náš recept vám ponúka tip, ako z krídiel pripraviť skutočnú pochúťku.