Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a ...
Hustá polievka zo zeleniny a rybieho filé. Na polievku odporúčame použiť filé, ktoré obsahuje 100% mäsa a nie je ničím konzervované. Najvhodnejšie je z filé z rýb, ktoré sú priamo po ulovení spracované a zamrazené. Samozrejme, že ...
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Kuracia polievka je skvelá, zahreje telo a ako sa hovorí pohladí dušu. Milujú ju deti i dospelí. Chutná hlavne v jesenných a zimných mesiacoch, zvlášť je priam ozdravujúca počas chrípky i nádchy. Na jej prípravu môžeme použiť ...