RECEPTY
Stovky preverených a poctivo spracovaných receptov na pečenie koláčov, varenie jedál a zaváranie pre domácich kuchárov.
Vianočné koláčiky z lineckého cesta plnené mocca krémom.
Trojvrstvové, krehké a chuťovo úžasné koláčiky. Vhodné na každú slávnostnú príležitosť, zvlášť na vianočný stôl.
Jednoduchý chrumkavý posúch z kysnutého cesta.
Koláčiky, po ktorých sa len tak "zapráši",
Koláč z krehkého maslového cesta s tvarohovo-makovou plnkou.
Krehké obľúbené pečivo bez kysnutia cesta.
Návod na vylepšenú jahodovú bublaninu pridaním tvarohu podľa osvedčeného klasického receptu.
Klasika z jahôd.
Výborný šťavnatý koláčik.
Chutný veľkonočný koláč
Krémové gaštanové koláčiky na vianočný stôl.
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Krehké, jemné, na pohľad chutné vianočné koláčiky.
Chutné minikoláčiky.
Sladké, chrumkavé, orechové koláčiky s bielkovým snehom. Recept inšpirovaný obľúbenými orechovými štangličkami, avšak s oveľa jednoduchšou manipuláciou pri príprave.
Výborné rezy so zdravou želatínou z morských rias. Agar je vynikajúcim želírujúcim prostriedkom, je bez chuti, plný minerálov a s minimálnym množstvom kalórií v dávke na jeden koláč. Vytvára kvalitné hutné želé.
Chutný koláč zo sliviek a z kysnutého cesta zo špaldovej múky.
Vyskúšajte tento famózny koláč pečený hlavne z jabĺk, rozvoňaný škoricou a prikrytý chrumkavou sladkou krustou z lístkového cesta.
Sladké vianočné koláčiky s jemnou chuťou kávy.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť