Úžasný zákusok ktorý zmizne z plechu za pár sekúnd. Poteší nielen návštevu ktorú čakáte, kolegov v práci ale hlavne mlsné jazýčky nás všetkých. Len pozor na prsty!
Výborné rezy so zdravou želatínou z morských rias. Agar je vynikajúcim želírujúcim prostriedkom, je bez chuti, plný minerálov a s minimálnym množstvom kalórií v dávke na jeden koláč. Vytvára kvalitné hutné želé.
Arónia je ker, ktorého ovocie-čierne bobule majú výrazné antioxidačné účinky. Je tiež známa ako jarabina čierna. Jej čierne plody, ktoré sú pred spracovaním pomerne trpké a kyslé, obsahujú veľké množstvo vitamínov C, P, ...
Citrónová tráva (lemongrass) je bylinka pochádzajúca z tropickej ázie. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni na ochutenie polievok, omáčok, alebo ako čaj. Má výraznú citrusovú chuť a arómu. Dá sa spracovať ako korenie, pasta alebo ...
Suché pečivo z pohánkovej múky má špecifickú chuť. Nie je také hladké na jazyku ako klasické pečivo z bielej múky, avšak túto chuťovú drobnosť vyvažujú pozitíva konzumácie pohánky. Podávame s dobrým teplým čajom.