RECEPTY
Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.
Úžasný zákusok ktorý zmizne z plechu za pár sekúnd. Poteší nielen návštevu ktorú čakáte, kolegov v práci ale hlavne mlsné jazýčky nás všetkých. Len pozor na prsty!
Efektná krémová roláda, ktorá sa zdá možno komplikovaná, avšak je celkom jednoduchá, Náš fotopostup vás jej prípravou spoľahlivo povedie.
Klasický letný prívarok. Podávame s varenými zemiakmi, fašírkami, alebo s volským okom.
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Vynikajúca, jemne pikantná rybacia polievka z pangasiusa. Jednoduchá a rýchla príprava.
Vynikajúca domáca držková polievka.
Jednoduchý zeleninový šalát s mozzarellou a chrumkavými kúskami slaniny.
Najklasickejšia rezňová klasika.
Letný svieži cestovinový šalát ideálny namiesto teplého obeda.
Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.
Výborné rezy so zdravou želatínou z morských rias. Agar je vynikajúcim želírujúcim prostriedkom, je bez chuti, plný minerálov a s minimálnym množstvom kalórií v dávke na jeden koláč. Vytvára kvalitné hutné želé.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.
Arónia je ker, ktorého ovocie-čierne bobule majú výrazné antioxidačné účinky. Je tiež známa ako jarabina čierna. Jej čierne plody, ktoré sú pred spracovaním pomerne trpké a kyslé, obsahujú veľké množstvo vitamínov C, P, ...
Citrónová tráva (lemongrass) je bylinka pochádzajúca z tropickej ázie. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni na ochutenie polievok, omáčok, alebo ako čaj. Má výraznú citrusovú chuť a arómu. Dá sa spracovať ako korenie, pasta alebo ...
Koláčik jemný ako obláčik! Vyskúšajte a budete ho opakovane piecť a piecť a ...
Vynikajúci cuketový koláč s jablkami, s konzistenciou hustého pudingu. Jeho príprava je veľmi rýchla a konzumácia tiež🙂.
Suché pečivo z pohánkovej múky má špecifickú chuť. Nie je také hladké na jazyku ako klasické pečivo z bielej múky, avšak túto chuťovú drobnosť vyvažujú pozitíva konzumácie pohánky. Podávame s dobrým teplým čajom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť