RECEPTY
Nadýchané sladké buchty sú obľúbenou pochúťkou aj zdrojom energie pre deti a iných maškrtníkov.
Jemné, tradičné pirohy zo zemiakového cesta, naplnené slivkovým džemom, zjemnené roztopeným maslom, ktoré si môžete ochutiť podľa vlastnej fantázie.
Vynikajúci ryžový nákyp, bohatý na ingrediencie, s vysokou energetickou hodnotou.
Fantastické škoricové, kakaové a orechové osie hniezda.
Pochúťkový šunkový šalát so zeleninou a zemiakmi s obľúbenou i zatracovanou majonézou :)
Jednoduché a chutné jedlo z pár bežných ingrediencií jemne krémovej konzistencie doladené slano-kyslími kaparami. Namiesto kapár sa dajú použiť napríklad zelené olivy, alebo najemno nakrájané kyslé uhorky.
Návyková dobrota s typickou chuťou ovčieho syru Pecorino.
Jednoduchý, odľahčujúci, bezmäsitý obed či večera. Pri servírovaní posypeme rizoto strúhaným syrom.
Ľahké a chutné jedlo, ktoré chutí všetkým.
Trhanec je európska dobrota z nadýchaného jemného cesta opekaného na masle. Podáva sa posypaný cukrom s ovocnými kompótmi.
K ľahkému a zdravému obedu či večeri, prajeme dobrú chuť. Bez pridania korenín a soli pokrm vhodný aj pre deti.
Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).
Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť