RECEPTY
Nápadité a jednoduché jedlo so zdravou zeleninkou, ktoré lahodí ako ústam, tak aj oku.
Skvelá a jednoducho pripravená žemľovka z grahamových rožkov. Aj keď obsahuje nejaký ten trstinový cukor je oveľa zdravšia ako žemľovka z bieleho pečiva s kopou bieleho cukru.
Šošovicový dál so špenátom(Palak Dal, Dal Palak), je skvelá indická omáčka z drobnej šošovice a čerstvého špenátu. Je to výborný, sýty a zdravý pokrm. Aj keď indickú kuchyňu nepreferujete, toto vám bude zaručene chutiť, ...
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.
Jednoduchá paradajková polievka z domáceho pretlaku a kúskov čerstvých paradajok. Deti obľubujú hustejšie polievky a preto pri servírovaný pridáme do polievky tvarovo malú, uvarenú cestovinu.
Špecle sú v podstate halušky, ktoré nájdeme v jedálničkoch nemecky hovoriacich národov ako „Spätzle“. Sú nielen veľmi obľúbené ako príloha k mäsu s omáčkou, ale aj ako samostatný pokrm keď sú zmiešané so syrom, slaninou a ...
Viedenské rezne patria medzi najchutnejšie rezne kuchárskeho umenia. Klasický viedenský rezeň má váhu 250g, je vyklepaný natenko, obalený v trojobale a vypražený na masle. Ponúkame naše, aj keď menšie, rezníky. Chutia rovnako dobre, ...
Pozrite si overený postup na prípravu vynikajúceho tortového korpusu, ktorý sa vďaka šťavnatej netradičnej ingrediencii - mrkve, dá servírovať aj samostatne s cukrovou polevou, šľahačkou, alebo zmrzlinou.
Chutný šalát, plný vitamínov a minerálov, vhodný ako zdravá večera, ale aj ako príloha k pečenému mäsu.
Chutné pečené plnené kuracie rezne pripravované v ActiFry 2v1 hrnci. Rezne si môžete pripraviť aj na grilovacej panvici či upiecť v rúre.
Tsatsici (caciky) je obľúbená grécka omáčka, alebo tiež šalát. Často sa podáva ako predjedlo, ale aj ako príloha ku gréckym jedlám napríklad k souvlaki či gyrosu.
Pozrite ako jednoducho sa dá pripraviť vizuálne a chuťovo zaujímavý pokrm zo surovín ktoré každý pozná a zbožňuje. Napriek tomu s týmto receptom uspejete pri romantickej večeri, rodinnom obede aj u detí.
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.
Jemný gulášik z teľacieho móčingu mierne sladkej chuti. Základ je mäsko aj zeleninku opiecť a potom spolu variť do mäkka. Tradične sa mäso krája na stejky a pečie aj s kosťou.
Výborná chuťovka, vhodná aj ako ľahká večera. Servírujeme s miešaným zeleninovým šalátom.
Tak jemná, tak sladká, tak famózna torta s chuťou toffifee! Vyskúšajte a zistíte, že aj na malej porcii si skvelo pochutíte!

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť