RECEPTY
Výborný jednoduchý a hlavne rýchly zákusok z ananásového cesta a smotanového krému.
Vynikajúci zákusok z jemného piškótového cesta, plnený banánmi a čokoládovým krémom, so smotanovo čokoládovou polevou.
Hustá polievka zo zeleniny a rybieho filé. Na polievku odporúčame použiť filé, ktoré obsahuje 100% mäsa a nie je ničím konzervované. Najvhodnejšie je z filé z rýb, ktoré sú priamo po ulovení spracované a zamrazené. Samozrejme, že ...
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.
Takéto výdatné a chutné raňajky pomôžu deťom aj dospelákom naštartovať telo a zvládnuť všetky denné úlohy.
Raňajková kaša bez cukru. Komu bude málo sladká len zo samotných banánov, môže si ju ľahko poliať agáve sirupom, alebo v zimných mesiacoch medom.
Jemná a vláčna alternatíva chuťovky s vlákninou. Vhodná na desiatu, alebo ako zahryznutie na výlete. Výrazne neuškodí ani dietárom. Skôr môže nahradiť čipsy pri večernom filme.
Stehná tmavého argentínskeho zajaca zakúpime predpripravené, prešpikované slaninkou. Môžeme si ich pripraviť tak ako je uvedené na obale polotovaru, alebo si ich môžeme obohatiť o ďalšie chutné ingrediencie.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Hustá krémová polievka plná zdravej zeleniny. Podávame bohato poliatu tekvicovým olejom.
Letný zákusok s jahodami na čokoládovom korpuse, s chrumkavými praženými orechmi a tvarohovo-smotanovým krémom.
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a  konzumácie.
Recept na chutné kakaové lievance z jemného nadýchaného cesta. Podľa chuti podávame s džemom, javorovým sirupom alebo poprášené s cukrom či škoricou.
Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.
Šťavnatá kuracina s chutným syrom - obed, či večera pre všetkých gurmánov. Pokrm je vhodné zaradiť aj do jedálnička ľudí s nadváhou, pričom prílohu by mal tvoriť šalát z čerstvej zeleniny poliaty olivovým olejom.
Pomocou tohoto receptu si môžete pripraviť vynikajúce domáca pochúťkové párty pečivo plnené olivami.
Krémová polievka zo žltých paradajok s kurkumou a červenou šošovicou. Polievka je plná lykopénu, vitamínov a minerálov. Vďaka pridanej šošovici obsahuje množstvo proteínov, čím sa stáva plnohodnotným pokrmom.
Nepečené vianočné i veľkonočné pečivo. Príprava guľôčok je jednoduchá, preto sú veľmi obľúbené na sviatočnom stole.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť