Hustá polievka zo zeleniny a rybieho filé. Na polievku odporúčame použiť filé, ktoré obsahuje 100% mäsa a nie je ničím konzervované. Najvhodnejšie je z filé z rýb, ktoré sú priamo po ulovení spracované a zamrazené. Samozrejme, že ...
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Jemná a vláčna alternatíva chuťovky s vlákninou. Vhodná na desiatu, alebo ako zahryznutie na výlete. Výrazne neuškodí ani dietárom. Skôr môže nahradiť čipsy pri večernom filme.
Stehná tmavého argentínskeho zajaca zakúpime predpripravené, prešpikované slaninkou. Môžeme si ich pripraviť tak ako je uvedené na obale polotovaru, alebo si ich môžeme obohatiť o ďalšie chutné ingrediencie.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a konzumácie.
Šťavnatá kuracina s chutným syrom - obed, či večera pre všetkých gurmánov. Pokrm je vhodné zaradiť aj do jedálnička ľudí s nadváhou, pričom prílohu by mal tvoriť šalát z čerstvej zeleniny poliaty olivovým olejom.
Krémová polievka zo žltých paradajok s kurkumou a červenou šošovicou. Polievka je plná lykopénu, vitamínov a minerálov. Vďaka pridanej šošovici obsahuje množstvo proteínov, čím sa stáva plnohodnotným pokrmom.