svetvomne.sk

Ovsená kaša s jablkami a škoricou

    

Takéto výdatné a chutné raňajky pomôžu deťom aj dospelákom naštartovať telo a zvládnuť všetky denné úlohy.

Kuchtil

Počet porcií

1

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cukor trstinový1čajová lyžička
jablká sušené-
mlieko polotučné 1,5%1.5decilitra
vločky ovsené5polievkových lyžíc
voda2.5decilitra
škorica mletá¼čajovej lyžičky

1. 

vločky ovsené 5 polievkových lyžíc  voda 2.5 decilitra  jablká sušené

Vločky a pol hrste nakrájaných sušených jabĺk povaríme vo vode na miernom plameni približne 5 minút.

2. 

mlieko polotučné 1,5% 1.5 decilitra  škorica mletá ¼ čajovej lyžičky  cukor trstinový 1 čajová lyžička

Pridáme mlieko, cukor, štipku škorice a varíme za stáleho miešania ešte 5 minút, kým nám kaša zhustne. Ak by bola príliš hustá, pridáme podľa potreby mlieko a ešte povaríme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť