RECEPTY
Chutný zdravý šalátik k mäsu, alebo ako samostatný chod na diétnu večeru.
Maslová kalerábová polievka so zemiačikmi a haluškami. Jemne posolená chutí aj dospelým.
Jemná zemiakovo - zelerová kaša, vhodná ako príloha k rybe, alebo šťavnatému soté.
Obľúbený kapustový šalát s majonézou. Ponúkame veľmi chutný recept na jednu z jeho verzií. Podávame ako prílohu k pokrmom z mäsa. Ocenia ho všetci účastníci vašej domácej oslavy, kedy ho podávame k studeným obloženým misám.
Strapačky zo zemiakového cesta pripravené s kyslou kapustou a pečenou slaninkou.
Jednoduchý recept zo sušeného mlieka, napodobňujúci kinder čokoládu, ktorý si zamilujú všetky deti.
Pochúťkový šunkový šalát so zeleninou a zemiakmi s obľúbenou i zatracovanou majonézou :)
Rýchla príprava zdravej a chutnej brokolicovej polievky, bez pridania soli vhodná aj pre deti.
Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.
Veľmi chutný kapustový šalát, obľúbený nielen v ázijskej kuchyni. Môžeme podávať k takmer všetkým slaným hlavným jedlám nevegetariánskej, ale aj vegetariánskej kuchyne.
Famózny dezert s tvarohom a smotanou vsiaknutý do kávových piškót.
Jeden z mnohých receptov na prípravu Palak Chawal, chutnej ryže so špenátom a arašidmi. Ryža sa hodí ako príloha aj k neindickým pokrmom.
Recept na prípravu smotanových zapekaných cestovín s brokolicou a šunkou. Na prípravu môžete použiť rôzne druhy krátkych rúrkovitých cestovín, napr. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.
Basmati je dokonalá dlhozrnná ryža, s nezameniteľnou orieškovou chuťou, ktorá je ľahko stráviteľná a úplne bezlepková. Má nízky glykemický index a menej kalórií, ako iné druhy ryže. Pri varení sa vôbec nezlepí a nielen preto si ...
Recept na prípravu chutného a ľahkého šalátu z čerstvých špenátových lístkov, baklažánu a papriky.
Výborný smotanový prívarok z kyslej kapusty so zemiakmi. Podávame s mäsovými guľôčkami alebo s fašírkou.
Agar-agar (kanten) je prírodná rastlinná želatína vyrobená z červenej morskej riasy rodu Gelidium. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu.
Základný recept na kel na smotane. Podľa vlastných preferencí si ho môžete vylepšiť pridaním cesnaku, smaženej cibuľky, alebo posypať slnečnicovými či sezamovými semienkami.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť