RECEPTY

Dvojfarebná čokoláda

Dvojfarebná čokoláda

Jednoduchý recept zo sušeného mlieka, napodobňujúci kinder čokoládu, ktorý si zamilujú všetky deti.

recept,fotorecept,cukor kryštálový,tuk stužený - margarín,mlieko sušené,Cukrovinky,Bezlepkové

Cukrovinky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor kryštálový350gramov
cukor vanilkový1balíček
kakao - prášok50gramov
mlieko sušené500gramov
tuk stužený - margarín250gramov
voda300mililitrov

 

Recept

1. 

voda 300 mililitrov  cukor vanilkový 1 balíček  cukor kryštálový 350 gramov

Vodu, vanilkový a kryštáľový cukor varíme asi 4 minúty. Odstavíme.

2. 

tuk stužený - margarín 250 gramov

Pridáme nakrájaný stužený tuk a počkáme, kým sa nerozpustí.

3. 

mlieko sušené 500 gramov

Sušené mlieko nasypeme do misky a po častiach priešavame trochu vychladnutý sirup.

4. 

Masu rozdelíme na dve časti.

5. 

kakao - prášok 50 gramov

Do jednej časti primiešame kakao.

6. 

Do pripravenej formy vložime alobal, vymastíme ho, aby sa nám dala čokoláda vyklopiť. Môžme požiť aj silikónové formičky. Do takto pripravenej formy nalejeme tmavú a bielu časť. Zarovnáme.

7. 

Čokoládu necháme vychladiť.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies