Dvojfarebná čokoláda
Jednoduchý recept zo sušeného mlieka, napodobňujúci kinder čokoládu, ktorý si zamilujú všetky deti.
recept,fotorecept,cukor kryštálový,tuk stužený - margarín,mlieko sušené,Cukrovinky,Bezlepkové
Cukrovinky
Ingrediencie
Ingrediencie
cukor kryštálový | 350 | gramov | |
cukor vanilkový | 1 | balíček | |
kakao - prášok | 50 | gramov | |
mlieko sušené | 500 | gramov | |
tuk stužený - margarín | 250 | gramov | |
voda | 300 | mililitrov |
Recept
1.
voda 300 mililitrov • cukor vanilkový 1 balíček • cukor kryštálový 350 gramov
Vodu, vanilkový a kryštáľový cukor varíme asi 4 minúty. Odstavíme.
3.
mlieko sušené 500 gramov
Sušené mlieko nasypeme do misky a po častiach priešavame trochu vychladnutý sirup.
4.
Masu rozdelíme na dve časti.
6.
Do pripravenej formy vložime alobal, vymastíme ho, aby sa nám dala čokoláda vyklopiť. Môžme požiť aj silikónové formičky. Do takto pripravenej formy nalejeme tmavú a bielu časť. Zarovnáme.
7.
Čokoládu necháme vychladiť.
Dobrú chuť!