svetvomne.sk

škrob zemiakový v receptoch

 
Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule

Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Ricottový zákusok s višňami

Jemný po ricotte a osviežujúci po višniach, na chrumkavom lístkovom ceste - taký je tvorivý výsledok nášho jedinečného receptu na famózny dezert.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Mrkvová ostro-kyslá polievka

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Krémový čerešňový zákusok

Podľa tohoto receptu si pripravíte jemný a lahodný zákusok s chrumkavou kôrkou, čerešňami, smotanou a mascarpone.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Šampiňónové guľôčky v špenátovej omáčke

Chutný bezmäsitý obed.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Hruškové košíčky z lístkového cesta

Krehké a nadýchané košíčky z lístkového cesta plnené hruškovou náplňou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Mäsové guľky v diabolskej omáčke

Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Čerešňový koláč s rebarborou

Recept na prípravu chutného koláča z jemného cesta, čerešní a rebarbory.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Kuracie po čínsky

Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť