RECEPTY
Jednoduchý koláč meraný na hrnčeky, s možnosťou rôznych obmien príchutí, vhodný na pečenie v pekárničke na chlieb.
Ako si pripraviť jednoduchú 600 gramovú knedľu v parnom hrnci
Jednoduchý recept na parenú knedľu s dĺžkou cca 25 cm.
Osvedčený recept na prípravu lahodných krémových venčekov z odpaľovaného cesta.
Domáce keksy plné zdravých surovín. Pečieme s malými pomocníkmi :)
Nadýchané pečivo ktoré nesmie chýbať na sviatočnom stole.
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Strapačky zo zemiakového cesta pripravené s kyslou kapustou a pečenou slaninkou.
Domáce rezance s tvarohom, cukrom a preliate rozpusteným maslom.... tá pravá klasika.
Chutná zdravá hliva v cestíčku. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Tradičný recept na koláč z kysnutého cesta s posýpkou a kyselkavou príchuťou.
Palacinkovú pochúťku servírujeme teplú a pocukrovanú.
Rajbanička alebo tiež strúhanička je jednoduchá domáca cestovina (závarka) vhodná do obľúbených hustých polievok.
Krémové vianočné koláčiky.
Trhanec je európska dobrota z nadýchaného jemného cesta opekaného na masle. Podáva sa posypaný cukrom s ovocnými kompótmi.
Chuť slovenskej tradície.
Voňavá veľkonočná dobrota.
Recept na jednoduchý jablkový koláčik z kysnutého cesta s mandľovými lupienkami.
Chutné mafinky bez cukru.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť