Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z mäsa > Kuracie mäso
Chuť slovenskej tradície.
recept,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kuchtil
Počet porcií
6
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka
kuracie prsia | 1000 | gramov | |
mlieko polotučné 1,5% | - | ||
múka hladká | - | ||
olej slnečnicový | - | ||
soľ | - | ||
strúhanka | - | ||
vajce slepačie | - |
1.
kuracie prsia 1000 gramov
Na prípravu domácich rezňov potrebujeme kuracie prsia, najlepšie z domáceho chovu.
3.
soľ • múka hladká • vajce slepačie • strúhanka • olej slnečnicový
Osolené obalíme hladkou múkou, následne ich vložíme do rozmiešaného vajíčka a potom do preosiatej strúhanky. Vysmážame na rozpálenom oleji.
Dobrú chuť!