RECEPTY
Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.
Tradičná lahôdka našich prastarých mám. Toto sýte jedlo bolo na jedálnom lístku hlavne v období zimy, keď boli už v pivnici uskladnené zemiaky a cibuľa, v súdku kvasená kapusta, v špajzi kus dobrej slaniny zo zabíjačky.
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a ...
Chutné nadýchané fašírky. Podávame s varenými zemiakmi.
Jednoduchý recept na prípravu večere pre povedzme začínajúcich kuchárov ;)
Kvalitná domáca šunka s jemnou olivovou príchuťou. Z uvedeného množstva ingrediencií dostaneme asi 1/2 kg šunky.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
Párky na cibuli so zeleninou a zemiakmi.
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie ...
Diétnejšie pripravená ryba na stôl vianočný i na bežnú konzumáciu počas celého roku.
Podávame klasicky, s parenou žemľovou knedľou.
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť