RECEPTY
Banista - balkánsky syrový slaný koláč. Tradične sa pripravuje zo špeciálneho cesta - filo. Jeho verzia v lístkovom ceste je rovnako chutná.
Veľký slaný závin z kysnutého cesta plný chutných ingrediencií.
Slaný zimný koláč, ktorý vám mimoriadne zachutí.
Vynikajúci slaný koláč z obľúbenej slovenskej bryndze.
Skvelý slaný koláč, vhodný na stôl hocikedy a nielen ako chuťovka počas veľkonočných sviatkov.
Sladučký kysnutý koláč plný chutných ingrediencií. Traduje sa, že upečená štóla by mala do konzumácie aspoň 14 dní postáť. Vraj sa spoja chute ... Naša štóla je vhodná na konzumáciu hneď po upečení. Môže samozrejme ...
Slovenský bryndzový koláč z lístkového cesta s ochutenou bryndzovo smotanovou náplňou.
Rýchly a jednoduchý recept na slaný koláč. Je vhodný ako maškrta počas letných dní v prírode alebo aj na večerné posedenie, keď za oknami udrie mráz.
Tradičný recept na koláč z kysnutého cesta s posýpkou a kyselkavou príchuťou.
Jednoduchý koláč, ktorý chutí najmä deťom.
Svieži koláčik.
Úžasne dobrý, jednoduchý a rýchlo pripravený koláčik. Ozaj stojí za vyskúšanie!
Obľúbený slaný osúch z bryndze a cibule.
Recept na tradičný koláč, pochádzajúci z východného Slovenska. Podáva sa ako príloha ku kapustnici alebo ako samostatné jedlo.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Jemná, smotanovo-maslová čerešňová bublanina na francúzsky spôsob.
Rýchle chrumkavé koláčiky pre neskoro ohlásenú návštevu.
Niečo na zahryznutie k dobre vychladenému pivu.
Pohostenie, či večera, do 20 minút na stole.
Fakt skvelá pochúťka! Vyskúšajte!

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť