Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.
Vyprážaný silne aromatický syr - tvarôžky, syrečky, či syr Harzer (prírodný zrejúci syr), je fantastickou pochúťkou. V našom recepte sme použili práve syr Harzer pre jeho výrazne jemnejšiu chuť a nie až tak prenikavú vôňu pri ...
Chutné cuketové placky s obsahom vyššieho podielu vlákniny vďaka primiešaným ovseným vločkám. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom a tatárskou omáčkou.
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...