RECEPTY
Skvelé placky, plnené brokolicovo-syrovou plnkou, opečené v panvici na oleji.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Výborné placky pečené bez zbytočného tuku vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s pečenými zemiakmi, taktiež pripravenými v tejto fritéze.
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Rúrkovité cestoviny plnené tekvicovou smesou a zapečené s bešamelom.
Skvelé placky, ktoré môžeme konzumovať samostatne so smotanou či tatárskou omáčkou. Sú dobrou voľbou aj ako príloha k jedlám z mäsa.
Klasický recept na prípravu karfiola na spôsob "mozočka". Pokrm bez pridania soli je vhodný aj pre malé deti.
Chutná zdravá hliva v cestíčku. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Obľúbené zemiakové placky, obohatené fazuľou a bazalkou. Určite vám budú chutiť!
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Jednoduchý recept na prípravu čínskej kapusty Pak choi a aromatickými hubami shiitake na cesnaku a zázvore s trochou ustricovej omáčky.
Tradičný pokrm zo slovenskej kuchyne. Namiesto masti je možné pokrm upiecť aj na oleji a stane sa z neho vegetariánska pochúťka.
Výborný plnený syr v slaninovom obale pripravený v ActiFry fritéze. Podávame s hranolkami pripravenými tiež v tomto jednoduchom kuchynskom pomocníkovi.
Soté s hráškom a seitanom na cibuľke, cesnaku a zázvore.
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
Vynikajúci a sýty bezmäsitý obed či večera.
Rýchla diétna večera, nielen pre vegetariánov.
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Zapekaná cuketa s vajíčkom a chrumkavé zemiaky z ActiFry fritézy. Rýchly, ľahký, bezmäsitý pokrm.
Klasická zemiaková pochúťka s jemnou chuťou póru.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť