RECEPTY
Veľká zemiaková placka na plechu s ovsennými vločkami a ľanovými semienkami, ochutená opečenou cibuľou a medvedím cesnakom.
Kapustovo-zemiakový nákyp so slaninkou a údeným.
Vynikajúci obed či večera z jedného pekáča.
Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Uvedené množstvo je na prípravu dvoch väčších plechov krúpnej baby, pre asi šestnástich hladošov. Pokrm je dosť sýty. Podávame teplé.
Polievka plná zdravej zeleniny. Bez pridania soli pri jej varení ju umožní podávať aj malým deťom, ktorým určite zachutí.
Tento výborný a hustý guláš všetkým zaručene zachutí.
Obľúbené zemiakové placky, obohatené fazuľou a bazalkou. Určite vám budú chutiť!
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Nechutí vaším rodinným príslušníkom cuketa? Skúste im ju naservírovať ako lodičky so zemiakovými plachtami na "vlnách" ľadového šalátu a uvidíte, že len tak sa po nej "zapráší".
Tradične chutné pečené kuracie stehná so zemiakovou kašou.
Chutné cuketové placky s obsahom vyššieho podielu vlákniny vďaka primiešaným ovseným vločkám. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom a tatárskou omáčkou.
Jemné, zeleninovo-orieškové placky zachutia každému gurmánovi.
Príprava pečeného kurčaťa s prílohou v jednom pekáči.
Veľmi chutné a obľúbené, jarné placky z nových zemiakov a skvelého medvedieho cesnaku.
Obľúbená veľká zemiaková placka pečená v rúre.
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
Overený recept na jemne dochutené chrumkavé hranolky zo sladkých zemiakov pečených v rúre. Batáty sú nielen chutné, ale aj výživné. Tieto hranolky si najlepšie vychutnáte ešte teplé, chvíľku po dopečení.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť