RECEPTY
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Veľký slaný závin z kysnutého cesta plný chutných ingrediencií.
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Jednoduchý a rýchly šalát z bežnej záhradnej zeleniny s prírodným ovčím syrom.
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Recept na sýty výdatný šalát z basmati ryže na kari a hráškom.
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Výborné prekladané zemiaky s paradajkovo-paprikovou príchuťou.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Výborná grilovaná pochúťka nielen pre vegetariánov.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Rýchly a jednoduchý recept na zeleninový šalátik s jemným kozím syrom a chrumkavými slnečnicovými semienkami.
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Musaka bez mäsa je rovnako jedinečná pochúťka ako tá klasická. Namiesto mäsa poslúži mrkva a patizón.
Osvedčená kombinácia "Prosciutto crudo", "Parmigiano Reggiano" a  rukola na cestovine s čerstvými paradajkami, cesnakom a olivovým olejom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť