RECEPTY
Hovädzí guláš na ázijský spôsob. Výborný tip na chatu, ak ťa už klasický kotlíkový guláš nudí. Curry (karí) pochádza z Indie, ale už si ho veľmi obľúbili v Japonsku, Thajsku, aj v západnom svete.
Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.
Neviete čo uvariť z veľkých morčacích nôh? Tu je chutná inšpirácia.
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
S týmto receptom hravo zvládnete pripraviť domáce morčacie kapsy plnené čerstvou pažítkou a syrom.
Jemné a chutné marinované morčacie rezne.
100% domáca morčacia šunka varená v šunkovare. Z uvedeného množstva mäsa získame asi 700g šunky.
Mäkkučké hovädzie mäso v lahodnej omáčke, podávané s parenou knedľou. To musíte vyskúšať!
Pečené morčacie mäso z dolných stehien s chutnou cibuľkou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Chutné kúsky morčaciny v karí-smotanovej omáčke podávame s cestovinami.
Najklasickejšia rezňová klasika.
Mäkučké a šťavnaté hovädzie vo fantastickej vínovej omáčke so zeleninou.
Šťavnatá, voňavá kuracinka v cibuľkovej omáčke.
Ľahký diétny obed. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Chrumkavé žemle, plnené opraženou cibuľkou a grilovanými kúskami morčacieho mäsa.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť