RECEPTY
Slaná syrová pochúťka zväčša pripravovaná na Silvestra a rôzne oslavy.
Výborná a jednoduchá nátierka zo sardiniek alebo iných rybičiek konzervovaných v oleji.
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Chutná nátierka plná bielkovín a zdraviu prospešnej pažítky. Podávame s čerstvým celozrnným pečivom.
Rýchla jednoduchá pomazánka. Samozrejme množstvá ingrediencií je možné upraviť podľa chuti.
Tradičná japonská polievka, ktorej základnými ingredienciami sú "miso" pasta a vývar "dashi". Táto varianta je so varenými zelenými fazuľkami a vareným vajíčkom.
Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.
Odporúčame, aby ste si dopriali tieto výborné raňajky aspoň raz do týždňa. Svojmu telu veľmi prospejete.
Tradičná japonská polievka, ktorej základnými ingredienciami sú "miso" pasta a vývar "dashi". Najbežnejšia je verzia s pridaním tofu a sušených rias, ale použiť sa dajú aj huby, jarná cibuľka, zelenina alebo vajce.
Plnená paprika opečená na panvici.Toto chutné a sýte jedlo podávame nie veľmi teplé, s celozrnným pečivom.
Klasický recept na obľúbenú oškvarkovú pomazánku.
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Recept na vegetariánske Dashi - vývar z rias Kombu. V japonskej kuchyni sa používa ako základná zložka pre viacero jedál.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť