RECEPTY
Chutný strukovinový prívarok so zemiakmi a zdravým medvedím cesnakom. Inšpirované indickou kuchyňou.
Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.
Hustá zdravá polievka, ktorá zahreje i zasýti.
Skvelé kapustové kofty inšpirované indickou kuchyňou. Podávame so zeleninovým prívarkom, ryžou, alebo chlebom.
Svieži a chutný šalátik z čerstvej červenej kapusty s majonézou. Pre menej kalórií môžete použiť majonézu "light", alebo nízkotučný jogurt.
Recept na prípravu svetoznámych japonských kysnutých buchiet "Anpan" s plnkou z rozvarených a rozmixovaných červených fazuliek s cukrom.
Tenké plátky varenej červenej repy s tuniakom vo vlastnej šťave z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.
Obľúbený zeleninový šalát zo zdravej červenej kapusty a zeleniny.
Recept na hrejivý indický šošovicový dhal s kokosovým mliekom (Coconut red lenthil dhal). Podávame s ryžou, dusenou zeleninou, raitou, zeleninovou koftou...alebo len s chlebovou plackou. Udávaný počet porcií závisí od kombinácie s ...
Chutný a zdravý šalát z obľúbenej červenej repy s hruškami a zelerom. Šalát je tiež veľmi dobrý po pridaní lyžičky jogurtu do porcie.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Veľmi chutná a zdravá polievka. Pri varení bez soli a muškátového orieška vhodná aj pre malé deti. Podávame s nasucho opečeným chlebom alebo pečivom. Zaujímavú, jemne sladkú chuť dajú polievke halušky z červenej repy.
Agar-agar (kanten) je prírodná rastlinná želatína vyrobená z červenej morskej riasy rodu Gelidium. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu.
Skvelý punč nielen na Vianoce či Silvestra. Pripravte si ho hocikedy počas zimných mesiacov, zaručene vás zahreje.
Rýchlo pripravená dusená kapustová príloha, vhodná ku všetkým pečeným mäsám.
Agar-agar (kanten) je prírodná rastlinná želatína vyrobená z červenej morskej riasy rodu Gelidium. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu.
Šťavnatá kačacinka podávaná s jemnou, voňavou, vínovo-slivkovou omáčkou a zemiakovou kašou.
Rozvarená a rozmixovaná červená fazuľa s cukrom približne v pomere 2:1.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.
Rozvarená a rozmixovaná červená fazuľa s cukrom približne v pomere 2:1.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť