Recept na hrejivý indický šošovicový dhal s kokosovým mliekom (Coconut red lenthil dhal). Podávame s ryžou, dusenou zeleninou, raitou, zeleninovou koftou...alebo len s chlebovou plackou. Udávaný počet porcií závisí od kombinácie s ...
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Veľmi chutná a zdravá polievka. Pri varení bez soli a muškátového orieška vhodná aj pre malé deti. Podávame s nasucho opečeným chlebom alebo pečivom. Zaujímavú, jemne sladkú chuť dajú polievke halušky z červenej repy.
Agar-agar (kanten) je prírodná rastlinná želatína vyrobená z červenej morskej riasy rodu Gelidium. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu.
Agar-agar (kanten) je prírodná rastlinná želatína vyrobená z červenej morskej riasy rodu Gelidium. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu.