RECEPTY
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.
Zdravá, príloha k jedlám z bravčového a hovädzieho mäsa. Porciou 250g získate iba 125 kcal.
Jemná zemiakovo - zelerová kaša, vhodná ako príloha k rybe, alebo šťavnatému soté.
Obľúbené zapekané šunkové fliačky s opečenou cibuľkou a syrovou vrstvou na povrchu. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, alebo s kyslou uhorkou či čalamádou.
Jednoduché a chutné jedlo z pár bežných ingrediencií jemne krémovej konzistencie doladené slano-kyslími kaparami. Namiesto kapár sa dajú použiť napríklad zelené olivy, alebo najemno nakrájané kyslé uhorky.
Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.
Jemná, sladko-kyslá dusená kapusta s jablkami,brusnicami a škoricou. Chuťovo zaujímavá príloha k pečenej kačke.
Jednoduchý recept na lahôdku vhodnú aj pre vegetariánov.
Recept na zeleninové fašírky pripravené s použitím minima oleja.
Dál (dhál) je strukovinová kaša podávaná ako základná súčasť indického obedového menu. Toto veľmi zdravé jedlo, plné bielkovín, je obľúbené aj v ďalších krajinách Orientu.
Chuťovo zaujímavá sladká zelenina, vhodná ako príloha k mnohým pokrmom. Oplatí sa skúsiť ponúknuť takto pripravenú zeleninu deťom, ktoré všeobecne zeleninu moc nemusia.
Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.
Jednoduchý recept na prípravu jemných cuketových placiek.
Ľahké a chutné jedlo, ktoré chutí všetkým.
Pyré podávame k rôzne upraveným mäsám. Veľmi vhodné je ako farebne zaujímavá príloha pre deti.
Návod, ako si pripraviť chutné a jednoduché jedlo so zelenou zeleninkou.
Základný recept na kel na smotane. Podľa vlastných preferencí si ho môžete vylepšiť pridaním cesnaku, smaženej cibuľky, alebo posypať slnečnicovými či sezamovými semienkami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť