Zemiaková kaša s orieškovou chuťou zeleru
Diétna kaša bez cholesterolu, vhodná ako príloha k pokrmom z mäsa.
recept,fotorecept,zeler,zemiaky,Zemiakové prílohy,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zemiakové prílohy
Ingrediencie
Ingrediencie
petržlenová vňať | - | ||
soľ | 1 | čajová lyžička | |
voda | 500 | mililitrov | |
zeler | 100 | gramov | |
zemiaky | 700 | gramov |
Recept
1.
zeler 100 gramov • voda 500 mililitrov
Zeler očistíme, pokrájame, zalejeme v hrnci vodou a dáme na 10 minút variť.

2.
zemiaky 700 gramov • soľ 1 čajová lyžička
Zemiaky očistíme, pokrájame, pridáme ich z zeleru, osolíme a spolu varíme 20 minút.

3.
Vodu nezlievame, ale zemiaky so zelerom v nej rozmačkáme na kašu.


Dobrú chuť!