svetvomne.sk

Zemiaková kaša s orieškovou chuťou zeleru

    

Diétna kaša bez cholesterolu, vhodná ako príloha k pokrmom z mäsa.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
petržlenová vňať-
soľ1čajová lyžička
voda500mililitrov
zeler100gramov
zemiaky700gramov

1. 

zeler 100 gramov  voda 500 mililitrov

Zeler očistíme, pokrájame, zalejeme v hrnci vodou a dáme na 10 minút variť.

2. 

zemiaky 700 gramov  soľ 1 čajová lyžička

Zemiaky očistíme, pokrájame, pridáme ich z zeleru, osolíme a spolu varíme 20 minút.

3. 

Vodu nezlievame, ale zemiaky so zelerom v nej rozmačkáme na kašu.

4. 

petržlenová vňať

Pri servírovaní posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť