svetvomne.sk

Zemiaková kaša s orieškovou chuťou zeleru

Diétna kaša bez cholesterolu, vhodná ako príloha k pokrmom z mäsa.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Petržlenová vňať
Soľ1čajová lyžička
Voda500mililitrov
Zeler100gramov
Zemiaky700gramov

1. 

zeler 100 g  voda 500 ml

Zeler očistíme, pokrájame, zalejeme v hrnci vodou a dáme na 10 minút variť.

2. 

zemiaky 700 g  soľ 1 ČL

Zemiaky očistíme, pokrájame, pridáme ich z zeleru, osolíme a spolu varíme 20 minút.

3. 

Vodu nezlievame, ale zemiaky so zelerom v nej rozmačkáme na kašu.

4. 

petržlenová vňať

Pri servírovaní posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť