RECEPTY
Úžasne dobré, plnené maslové keksy s čokoládovou polevou.
Obľúbené zemiakové placky jednoducho upečené v jednom kuse, na plechu.
Úžasne chutné, pečené placky zo zeleru. Aromatická vôňa zeleru sa pri príprave stratí a placky z neho sa stanú obľúbenou pochúťkou aj pre deti, ktoré zeler všeobecne nemusia :)
Obľúbené guľôčky z ryžových burizónov s jemnou chuťou marcipánu a čokolády.
Šuhajdy, ktoré sa s obľubou pripravovali v 70.-80. rokoch minulého storočia v Československu. Na ich prípravu nutne potrebujete tradičný kakaový puding v krabičke :) a prázdne umelohmotné obaly od vajec.
Sladké cukríky pre ozajstných milovníkov cukru.
Ako si dobre pripraviť tarhoňu. Táto chutná cestovina je veľmi vhodnou prílohou k rozličným jedlám či už vareným, pečeným alebo duseným.
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Tvarohový koláč s korpusom z lineckého cesta so sladkým tvarohom, ovocím a zapečeným snehom.
Chrumkavé vianočné keksy so zázvorom sú po upečení tvrdé. Je potrebné ich nechať odležať v uzatvorenej nádobe minimálne týždeň. Za ten čas primerane zmäknú.
Zdravá vianočná maškrtka.
Výborný šalát plný vitamínov, v zime vhodný k pečeným mäsám, v lete ku grilovaným klobáskam.
Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.
Babičkine kakaovo rumové guľky na Vianoce i na Silvestra.
Chutný šalát, plný vitamínov a minerálov, vhodný ako zdravá večera, ale aj ako príloha k pečenému mäsu.
Pečené vykostené kuracie stehná na zemiakoch, zapečené s troma druhmi syrov.
Vynikajúca omáčka k pečeným, vareným, duseným, pareným ..... mäsám.
Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.
Recept na veľmi jemný, osviežujúci a chuťovo fantastický dezert z orechov a limetiek. Príprava je nenáročné a poteší chuťové bunky nielen vegánov a vegetariánov.
Obľúbené burizonové guľôčky bez mlieka a masla a pritom rovnako skvelé, ako tie s maslom a so zahusteným sladeným mliekom... a možno aj lepšie. Mňam!

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť