Medvedie labky - Raw
Zdravá vianočná maškrtka.
recept,fotorecept,datle,orechy vlašské mleté,Zdravé koláčiky,Surová strava - raw food,Vianočné recepty,,Nepečené,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zdravé koláčiky
Kategórie
Zdravé koláčiky Surová strava - raw food Vianočné recepty Nepečené Bezlepkové Bezlaktózové Nepečené koláče Vianočné zákusky Vianočné nepečené dezerty
Ingrediencie
Ingrediencie
datle | 150 | gramov | |
kakao - prášok | - | ||
kokos strúhaný | 50 | gramov | |
kokos strúhaný | - | ||
olej kokosový | 50 | gramov | |
orechy vlašské mleté | 150 | gramov | |
voda | 100 | mililitrov |
Recept
1.
datle 150 gramov • voda 100 mililitrov
Datle odkôstkujeme, zalejeme vodou a necháme hodinu postáť. Vodu scedíme.
2.
olej kokosový 50 gramov • orechy vlašské mleté 150 gramov
Datle rozmixujeme na jemnú kašu, pridáme kokosový olej a orechy, dobre premixujeme.
4.
Formičku na medvedie labky obalíme potravinárskou fóliou. Vtláčame do nej kúsky masy a vyklopíme.
5.
kakao - prášok • kokos strúhaný
Medvedie labky obalíme v kakae, kokose, alebo aj neobalíme :) Necháme v chlade 24 hodín stuhnúť a preschnúť. Skladujeme v chlade.
Dobrú chuť!