RECEPTY
Takýto kurací "budzogáň" zachutí aj deťom, ktoré inak špenát moc nemusia :)
Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.
Talianska klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jedálničkoch gurmánov po celom svete vďaka jednoduchosti a príjemnej chuti.
Rúrkovité cestoviny plnené tekvicovou smesou a zapečené s bešamelom.
Jemné sýte palacinky so sladkokyslou chuťou jabĺk. Podávame posypané práškovým cukrom zmiešaným so škoricou.
Rýchla jednoduchá večera. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".
Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.
Mäsové guľôčky môžeme podávať so zemiakovými prílohami, no najchutnejšie sú podávané s omáčkami či prívarkami.
Rolky z lístkového cesta plnené ochuteným mletým mäsom a cícerom.
Populárny vzpružovák. Podávame so stopkovým zelerom na miešanie.
Vynikajúci obed nielen pre mužov. Tí však túto pochúťku najviac ocenia a budú vás chváliť do neba :) Príprava je pomerne náročná na vzduch v kuchyni :), zvlášť sa vyžaduje dostatočné vetranie pri roztápaní pivného syra.
Chutné hebučké vafličky ku kávičke :-)

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť