svetvomne.sk

Kuracie prsia so syrom s bielou plesňou

    

Lahodné a šťavnaté kuracie prsia.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
kuracie prsia300gramov
múka hladká1polievková lyžica
olej olivový100mililitrov
rum tmavý2polievkové lyžice
soľ-
syr Camembert120gramov
voda50mililitrov
worcestrová omáčka50mililitrov

1. 

olej olivový 50 mililitrov  rum tmavý 2 polievkové lyžice  worcestrová omáčka 50 mililitrov  kuracie prsia 300 gramov  soľ

Z oleja, rumu a worcestrovej omáčky si pripravíme marinádu. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na rezne, osolíme a na pol hodinku ponoríme do pripravenej marinády.

2. 

olej olivový 50 mililitrov  múka hladká 1 polievková lyžica  voda 50 mililitrov

Takto pripravené mäso opečieme, po 4 minútach, z každej strany na oleji, poprášime múkou, podlejeme vodou a necháme 5 - 8 minút dusiť.

3. 

syr Camembert 120 gramov

Na hotové kuracie prsia poukladáme syr, ktorý sa krásne na horúcom pokrme rozpustí. K prsiam pokrytých syrom podávame varené zemiaky alebo zeleninový šalát.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť