Kuracie prsia so syrom s bielou plesňou

Lahodné a šťavnaté kuracie prsia.
recept,fotorecept,kuracie prsia,syr Camembert,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
kuracie prsia | 300 330 | gramov kcal | |
múka hladká | 1 53 | polievková lyžica kcal | |
olej olivový | 50 440 | mililitrov kcal | |
olej repkový | 3 405 | polievkové lyžice kcal | |
rum tmavý | 2 72 | polievkové lyžice kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
syr Camembert | 120 347 | gramov kcal | |
voda | 50 111 | mililitrov kcal | |
worcestrová omáčka | 50 38 | mililitrov kcal |
Recept
1.
olej olivový 50 mililitrov • rum tmavý 2 polievkové lyžice • worcestrová omáčka 50 mililitrov • kuracie prsia 300 gramov • soľ
Z oleja, rumu a worcestrovej omáčky si pripravíme marinádu. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na rezne, osolíme a na pol hodinku ponoríme do pripravenej marinády.

2.
múka hladká 1 polievková lyžica • voda 50 mililitrov • olej repkový 3 polievkové lyžice
Takto pripravené mäso opečieme, po 4 minútach, z každej strany na oleji, poprášime múkou, podlejeme vodou a necháme 5 - 8 minút prikryté dusiť.

3.
syr Camembert 120 gramov
Na hotové kuracie prsia poukladáme syr, ktorý sa krásne na horúcom pokrme rozpustí. K prsiam pokrytých syrom podávame varené zemiaky alebo zeleninový šalát.
Dobrú chuť!