RECEPTY
Obľúbené zemiakové knedličky plnené údeným, podávame s opraženou cibuľkou a kyslou kvasenou kapustou.
Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.
200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho ...
Jednoduchá paradajková polievka z domáceho pretlaku a kúskov čerstvých paradajok. Deti obľubujú hustejšie polievky a preto pri servírovaný pridáme do polievky tvarovo malú, uvarenú cestovinu.
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Judáše sú veľmi obľúbené veľkonočné pečivo, ktoré je známe už po niekoľko storočí.
Výborné jedlo z kuracích pŕs zapečené vo forme na srnčný chrbát.
Jemný gulášik z teľacieho móčingu mierne sladkej chuti. Základ je mäsko aj zeleninku opiecť a potom spolu variť do mäkka. Tradične sa mäso krája na stejky a pečie aj s kosťou.
Bedle plnené mäsovo-hubovou plnkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.
Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Netradičná dobrota s príchuťou kokosu inšpirovaná prekrásnym Karibikom.
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Tekvicová zmes v chrumkavej opraženej tortile so syrom. Tradične sa len preložené opeká na panvici, ale ak si ju chcete zabaliť na výlet, je možné si ju takto uzavrieť a zapiecť na kontaktnom grile.
Pripravte si vynikajúce cestoviny s konzervovaným tuniakom, sviežim citrónom a kaparmi v domácich podmienkach ako od profesionáneho kuchára niekde v srdci Talianska. Kvalitné suroviny pomôžu dosiahnúť dokonalý výsledok.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť