RECEPTY
Jemná zeleninová fašírka s príchuťou syra a slaninky. Podávame so zemiakovým pyré.
Koláč s jemným, jednoduchým korpusom a lahodným tvarohovým krémom.
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
Zdravé raňajky i večera. Vďaka vysokému obsahu vlákniny a relatívne nízkemu obsahu cukru vhodná aj ako maškrta pre dietujúcich.
Nadýchané, jemné a mäkučké šišky zo zemiakového cesta plnené slivkovým lekvárom.
Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Rýchly a osviežujúci dezert z jemného tvarohu a smotany, doplnený ovocím, ktoré si môžete zvoliť podľa vlastnej chuti alebo sezónnosti.
Ľahká večera nielen pre vegetariánov. Podávame naslano s čerstvou pažítkou. Tiež sa dá pokrm konzumovať nasladko, nakoľko je od množstva cibule už spočiatku jemne nasladlý. Stačí pridať trochu cukru a škorice.
Jemné orieškové koláčiky s krémom a príležitostnou výzdobou.
Sladké cestoviny s orechmi ako variant orechových rezancov.
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
Nadýchané buchty zo smotanovo-maslového kysnutého cesta. Buchty z uvedeného cesta si zachovajú svoju čerstvú chuť takmer 3 dni.
Jemné placky zo zemiakov a karfiolu. Ochutené cesnakom a majoránkou oslovia gurmánov a pochutíte si na nich v každom ročnom období.
Diétnejšie pripravená ryba na stôl vianočný i na bežnú konzumáciu počas celého roku.
Chrumkavé krídelká vo voňavej zázvorovo-cibuľovej marináde s pečenými zemiakmi a cuketou. Podávame s tatárskou omáčkou.
Zapekaná cuketa s vajíčkom a chrumkavé zemiaky z ActiFry fritézy. Rýchly, ľahký, bezmäsitý pokrm.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť